Ez történik ha zárt térben aromadiffúzort használsz


Ez történik ha zárt térben aromadiffúzort használsz

    Nem titok, hogy ezekben a nehéz napokban egyre több figyelmet fordítanak a kisgyerekes családok arra, hogy valóban tiszta környezetbe töltsék a gyermekek a napjaikat.

Éppen elég nehéz feladat az iskolakezdés  a szülőknek anélkül is, hogy folyton azon kellene szorongjanak, hogy vajon a gyermekünk milyen minőségű levegőben játszik vagy tanul egész nap. Vajon rendszeresen szellőztetnek a teremben?

Tudtad, hogy az aromaterápiát már az ókori egyiptomiak, görögök és rómaiak is használták?  

A XXI. században a skandináv országokban egyre inkább jellemzővé vált, hogy a baktériumok, vírusok megfékezésének érdekében egy meghökkentően egyszerű módszerrel frissítik a levegőt.
Az illóolajakat hívják segítségül.

Ne fogadd el, hogy a fertőtlenítő szerekben nincs káros anyag. Nem ritka az sem, hogy kifejezetten káros a belélegzésük. Kis koncentrációban nem mondják… De gondolj csak bele napi 5 napon keresztül minden nap 6-7 órán át belélegezve milyen károsodást okozhatnak akár a gyerekek idegrendszeri fejlődésében?

Az aromadiffúzor használatával a legbiztonságosabban és e legkíméletesebben juttathatjuk a levegőbe azokat az illékony vegyületeket, amelyek képesek harcba szállni a levegőben terjedő kórokozókkal szemben, a légzőrendszeren keresztül bejutnak a tüdőbe, és az egész szervezetre kifejtik jótékony hatásukat.

Miért válaszd a dōTERRA illóolajakat párologtatásra?

Mert természetes, hatékony és biztonságos.  A növényeket saját természetes élőhelyükön takarítják be. Ellenőrzött tiszta terápiás minőségű illóolajak, melyek teljes mértékben mentesek a töltőanyagoktól és a szennyeződésektől. Páratlan vizsgálatok biztosítják, hogy minden csepp dōTERRA illóolaj valóban hatékony.  (Gázkromatográfia, tömegspektrometrika, Fouerier- transzformációs infravörös spektroszkópia, mikrobális vizsgálat, érzékszervi vizsgálat).

De ez még semmi!

Minden egyes dōTERRA illóolajos palack alján található egy számsor melyet a www.sourcetoyou.com oldalra begépelve megbízható adatok olvashatók, az adott üveg mit tartalmaz. Milyen hatóanyagot, és milyen százalékos arányban.
Ezt a boltokban megvásárolható illóolajakkal meg tudod tenni?

Ne érd be a töltőanyagokkal teli illóolajakkal, amelyek hatástalanok.

Válaszd a kiemelkedő minőséget, melyből töredék cseppszám szükséges, a gyengébb minőségű illóolajakkal szemben, és ezzel jelentős mennyiségű pénzt takaríthatsz meg.

A dōTERRA számtalan illóolajat kínál a levegő tisztítására, olyanokat mint OnGuard – a legnépszerűbb immunerősítő keverék, az Air elősegíti a könnyű légzést, de nem maradhat ki a méltán népszerű citrom olaj sem. Gondoltad volna, hogy 15ml citrom illóolajat 2,7kg citrom héjából sajtolnak ki?

Gondoskodj Te arról, hogy gyermeked mindig biztonságos levegőt lélegezzen be az iskolában, óvodában.


További információ és rendelés:

Sóvári Andrea
wellness tanácsadó

www.mydoterra.com/sovariandrea 
Tel: 70-263-2845

Email: sovariandi@gmail.com


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 5 tévhit az ETKA-Jóga Erőgyűjtő Módszerrel kapcsolatban.

A "krokodil" nevű gyakorlatról